Фина шпакловка

Предлагаме ви услугата полагане на ръчна или машинна фина шпакловка. Предназначението на този вид шпакловка е постигане на финишно покритие върху гипсови шпакловки, гипсофазер, гипсокартон или за изглаждане на релеф от мечета и четки от предишно боядисване, като същевременно запълва фини пукнатини и драскотини. Полагането на фината шпакловка се извършва с готови пастообразни смеси. Нанася се ръчно или с машина за безвъздушно боядисване, след което се изглажда с подходящи за целта инструменти. Използването на такъв тип материал, позволява лесното му шлайфане след изсъхване. Крайния резултат е перфектно гладка основа, готова за грундиране и боядисване.

Единични цени

Услуги Цена за труд и материали
Цялостно опаковане на врати, прозорци и подови настилки с хартиено тиксо, дебел и тънък найлон. След оглед
Частични корекции по основата с гипсово лепило или гипсова шпакловка След оглед
Монтаж и шпакловка на алуминиеви ръбохранители След оглед
Машинно или ръчно грундиране с контактен грунд 2,00 лв/м²
Ръчно или машинно полагане на фина шпакловка на стени и тавани (за 2 слоя) 10,00 лв/м²
Машинно и ръчно шлайфане на шпакловката 4,00 лв/м²
Обезпрашаване на стени и тавани 1,00 лв/м²

Посочените цени са без ДДС и важат за поръчки над 160 кв.м

Пакетни оферти в PDF

Предлагаме ръчно и/или машинно полагане на стени и тавани на пастообразни шпакловъчни смеси. Услугата се предлага само за необзаведени апартаменти, къщи, офиси, търговски обекти, складове и друго.

Машинно шлайфане

За постигане на оптимален резултат след полагане на гипсова и/или фина шпакловка, предлагаме услугата машинно шлайфане с професионални машини тип „Жираф“, окомплектовани с индустриални прахосмукачки. Машините осигуряват бързо и равномерно шлайфане на стените и таваните. Недостъпните участъци и вътрешни ъгли, за по-голяма прецизност, се обработва ръчно. След шлайфане препоръчваме грундирането и боядисване, да се извършат машинно (безвъздушно), за да се постигне максимално качествен финиш без релеф и следи от четки и валяци. Услугата се предлага само в комбинация с полагане на цялостни шпакловки или при подготовка на основата с частични корекции.

Заявете безплатен оглед на 02/988-36-57 или 089/ 666 2292
(работно време от 8:30 ч. до 17:00 ч., от понеделник до петък)