Декоративна мазилка

Предлагаме ви едно нестандартно решение за интериора, което спестява време и средства. Машинно полагане на декоративна текстурирана (пръскана) мазилка е класическо решение за фасади на сгради, но ние успешно го прилагаме за вътрешни стени и тавани. Релефните структури прикриващи и имитиращи несъвършенство на основата, все повече се превръщат в идеалното решение за ремонт на жилищни входове, апартаменти, офиси, къщи, вили, складове, халета, гаражи и други обекти.

Единични цени

Услуги Цена за труд и материали
Цялостно опаковане на врати, прозорци и подови настилки с хартиено тиксо, дебел и тънък найлон. След оглед
Частични корекции по основата с гипсово лепило или гипсова шпакловка След оглед
Монтаж и шпакловка на алуминиеви ръбохранители След оглед
Машинно или ръчно грундиране с контактен грунд 2,00 лв/м²
Машинно полагане на декоративна текстурирана мазилка + машинно едноцветно боядисване (тавани и стени в един цвят или в бяло) 16,00 лв/м²
Машинно полагане на декоративна текстурирана мазилка + машинно двуцветно боядисване (бели тавани и до един цвят на помещение) 19,00 лв/м²

Посочените цени са без ДДС и важат за поръчки над 100 кв.м

Пакетни оферти в PDF

Предлагаме машинно полагане на декоративн текстурурана мазилка в комбинация с машинно боядисване. Услугата се предлага за необзаведени помещения.

Декоративна мазилка + боядисване

Машинното нанасяне на декоративната мазилка става равномерно и може да бъде с разлирна едрина, в зависимост от състоянието на основата. Успешно крие дефектите и по този начин се спестяват скъпи операции по изглаждане на стените и таваните с шпакловъчни материали и шлайфане на шпакловката. Върху мазилката могат да се нанасят различни покрития като безцветни лакове, бои на водна основа или бои със специално предназначение. Стандартното решение, което предлагаме като изпълнение е нанасяне на декоративната мазилка в комбинация с бои на водна основа - латекс или миеща се боя в цветове по каталог.

Заявете безплатен оглед на 02/988-36-57 или 089/ 666 2292
(работно време от 8:30 ч. до 17:00 ч., от понеделник до петък)