Полагане на шпакловки

Гипсова шпакловка

Представяме ви услуга полагане на ръчна или машинна гипсова шпакловка. Гипсовата шпакловката служи за изравняване на повърхността и за запълване на по-големи пукнатини, деформации и дупки, както и за заглаждане на стени и тавани в сухи и влажни помещения. За целта се използват сухи шпакловачни смеси на гипсовая основа с удължено време за нанасяне. Гипсовата шпакловка не е препоръчителна за изправяне на много криви повърхноси. В този случай е неодходимо да се направи гипсова мазилка. Препоръчително е за постигане на максимално качество, след полагането на гипсова шпакловка, да се направи фина шпакловка с готови пастообразни шпакловачни смеси
Пакетни оферти Единични цени

Фина шпакловка

Предлагаме ви услугата полагане на ръчна или машинна фина шпакловка. Предназначението на този вид шпакловка е постигане на финишно покритие върху гипсови шпакловки, гипсофазер, гипсокартон или за изглаждане на релеф от мечета и четки от предишно боядисване, като същевременно запълва фини пукнатини и драскотини. Полагането на фината шпакловка се извършва с готови пастообразни смеси. Нанася се ръчно или с машина за безвъздушно боядисване, след което се изглажда с подходящи за целта инструменти. Използването на такъв тип материал, позволява лесното му шлайфане след изсъхване. Крайния резултат е перфектно гладка основа, готова за грундиране и боядисване.
Пакетни оферти Единични цени

Машинно шлайфане

За постигане на оптимален резултат след полагане на гипсова и/или фина шпакловка, предлагаме услугата машинно шлайфане с професионални машини тип „Жираф“, окомплектовани с индустриални прахосмукачки. Машините осигуряват бързо и равномерно шлайфане на стените и таваните. Недостъпните участъци и вътрешни ъгли, за по-голяма прецизност, се обработва ръчно. След шлайфане препоръчваме грундирането и боядисване, да се извършат машинно (безвъздушно), за да се постигне максимално качествен финиш без релеф и следи от четки и валяци. Услугата се предлага само в комбинация с полагане на цялостни шпакловки или при подготовка на основата с частични корекции.
Пакетни оферти Единични цени

Подготовка на основата преди шпакловка

Преди да бъде положена цялостна гипсова и/или фина шпакловка, е необходимо да се извършат предварителни подготвителни работи, като: запълване с гипсово лепило на обрушена или паднала мазилка, запълване на канали след ремонт на ел.инсталация, частично или цялостно полагане на шпакловка със стъклотекстилна мрежа, грундиране на основата с подходящи грундове, както и други наложителни дейности. Повечето услуги от този тип се оферират след оглед и според сложност на изпълнение и/или в процентно отношение.

Пакетни оферти Единични цени

Заявете безплатен оглед на 02/988-36-57 или 0896 662 292
(работно време от 8:30 ч. до 17:00 ч., от понеделник до петък)