Боядисване с машини

Предлагаме Ви най-качественото, най-бързото и най-ефективното боядисване измислено до сега – безвъздушно боядисване (airless spray painting). В десетки пъти по-голяма производителност. Извършваме бояджийски услуги с всички видове бои и на всякакъв тип жилищни, търговски и индустриални обекти. Боядисването се извършва само с професионална техника на световния лидер „Graco”. Отделяме голямо внимание на опаковането на подови настилки, прозорци, врати, оборудване, ключове, контакти, лампи и други елементи изискващи прецизна защита. По този начин гарантираме безопасна и чиста работна среда, и безупречен краен резултат.

Единични цени

Услуги Цена за труд и материали
Цялостно опаковане на врати, прозорци и подови настилки с хартиено тиксо, дебел и тънък найлон. След оглед
Частична шпакловка (корекции, кърпежи) по основата След оглед
Машинно грундиране с дълбокопроникващ грунд 2,00 лв/м²
Машинно едноцветно боядисване (тавани и стени в един цвят или в бяло) 6,00 лв/м²
Машинно двуцветно боядисване (бели тавани и до един цвят на помещение) 7,50 лв/м²
Машинно трицветно боядисване (бели тавани и до два цвята на помещение) 9,00 лв/м²

Посочените цени са без ДДС и важат за поръчки над 160 кв.м

Пакетни оферти в PDF

Предлагаме машинно безвъздушно боядисване на апартаменти, къщи, офиси, търговски обекти, складове и друго. Боядисването се извършва с висококачествени бои. Услугата се предлага за необзаведени помещения.

Какво е машинно боядисване

Машинното боядисване представлява безвъздушно нанасяне на боя посредством бутални или мембранни вакумни помпи и пистолет за боядисване, без използването на компресор за сгъстен въздух. Боята се изтласква с високо налягане през дюза с малък отвор в предната част на пистолета. Различните видове и размери дюзи, позволяват контролирането на потока на материала и ширината на ветрилото.Безвъздушния метод за нанасяне на бои има много предимства като: изключителна бързина на боядисване, безрелефен финишен ефект, много по-малко свръхразпръскване в сравнение с конвенционалните въздушни спрей машини, контролиране на дебелината на слоя на материала, както и нанасяна на материали с висок вискозитет без необходимост от разреждане.

Заявете безплатен оглед на 02/988-36-57 или 089/ 666 2292
(работно време от 8:30 ч. до 17:00 ч., от понеделник до петък)